Introducció / Introducción
UNA FESTA PER GAUDIR AMB TOTS ELS SENTITS

Si el que voleu es saber l’historia d’aquesta festa, tanqueu, no es aquí. D’això els que en saben un munt son els de
www.santmedir.org
Però si el que voleu es gaudir-la, llavors, esteu en el lloc encertat.

I per a fer-ho només cal situar-la.

El Barri de Gràcia a Barcelona, te unes característiques que el fan especial, quasi un petit reducte dins la gran ciutat.
Un barri amb una llarga tradició d’Associacions, d’Artesans, de Centres Culturals, de Teatres, de Festes populars pròpies, que ha tingut l’esperit d’anar adaptant cada una d’aquestes coses amb el pas del temps per no perdre’n ni una de sola.
Sant Medir, es precisament, una de les seves festes. Una festa a on grups de gent “Colles” muntats a cavall, carruatges o camions i acompanyats per grups de músics, recorren els carrers llençant tones i tones de caramels.

Situats? Doncs endavant! Obriu be els ulls!UNA FIESTA PARA DISFRUTAR CON TODOS LOS SENTIDOS

Si lo que os proponéis es conocer la historia de esta fiesta, ya podéis cerrar, os habéis equivocado. De eso los que saben mucho son los de
www.santmedir.org
Pero si lo que queréis es disfrutar de ella, entonces habéis dado en el clavo.

Y para poderlo hacer solo hace falta que os situéis.

El Barrio de Gràcia en Barcelona, tiene unas características que lo hacen especial, convirtiéndolo casi en un pequeño reducto dentro de la gran ciudad.
Un barrio con una larga tradición de Asociaciones, de Artesanos, de Centros Culturales, de Teatros, de Fiestas populares propias, y con un espíritu capaz de ir adaptando, con el paso del tiempo, cada una de estas cosas, para no perder ni una sola de ellas.
Sant Medir, es precisamente, una de sus fiestas. Una fiesta donde grupos de gente, las “Colles” montados en caballos, carruajes o camiones y acompañados de músicos, recorren las calles lanzando toneladas y toneladas de caramelos.

Situados? Pues, adelante! Abrid bien los ojos!